JUDO - EN SPORTVEREGINING SIMPELVELD

Hier beneden het fotoverslag van 40ste Clubkampioenschappen van Banzai Simpelveld met de huldiging van de jubilarissen.

Wij feliciteren Bart van Drunen 7e DAN Jiu Jitsu en 5e DAN Judo , Roger Godschalk 4e DAN Jiu Jitsu en 2e DAN Judo en Peter Vluggen 6e DAN Jiu Jitsu en 3e DAN Judo met hun 40 jaar jubileum en Roger Zinken 4e DAN Jiu Jitsu met zijn 25 jarig jubileum bij Judo en Sportvereniging Banzai Simpelveld. Er werd dan ook door deze jubilarissen afgelopen 40 jaar de volgende successen geboekt zoals Europees,Nederlandse en Limburgse kampioenschappen behaald, onder leiding van Bart werden zelfs leraren diploma's gehaald, 3 Jiu Jitsu boeken geschreven , bovenstaande Budoka's hebben dan ook samen ruim 31 zwarten banden gehaald!

Vervolgens feliciteren wij Agnes Lennarts, Jessie Godschalk Possen, Jan Godschalk en Roy Weeren met hun jubileum bij Judo en Sportvereniging Banzai Simpelveld. Dit zijn dan ook mensen van het eerste uur.

Wij willen dan ook deze leden onze waardering uitspreken voor de jarenlange belangeloze inzet die ze allemaal voor de vereniging en haar leden hebben gedaan .Het spreekt voor zich dat het bestuur erg blij zijn is met de inzet en toewijding van deze vrijwilligers van de afgelopen 40 jaar.

Bovenstaande jubilarissen werden dan ook vandaag gehuldigd tijdens het 40e JUDO Clubkampioenschappen van de vereniging. Wij feliciteren de jubilarissen dan ook met hun jubileum.