JUDO - EN SPORTVEREGINING SIMPELVELD

Aanmelden JBN lid inclusief JBN Paspoort

Judo en Sportvereniging Banzai Vereniging lidnummer JBN : D2SP62Q

De Judo Bond Nederland (JBN) staat voor aikido, jiu-jitsu en judo. Talenten die bereid zijn om keihard te trainen, kunnen door de Judo Bond Nederland worden geholpen op weg naar de top. Maar ook voor mensen die alleen voor hun plezier aan aikido, jiu-jitsu of judo doen of op andere wijze bij de sport betrokken zijn, is de JBN een uitstekende sparringpartner!

Enkele voordelen van het lidmaatschap zijn het unieke JBN paspoort, een ledenpas en de mogelijkheid tot deelnemen aan wedstrijden en officiële JBN examens.

Tarieven JBN lidmaatschap per jaar (peildatum 31-12-2018)

Geboren in 2012 en later (jonger dan 7 jaar) € 15,95

Geboren in 2007 t/m 2011 (jonger dan 12 jaar) € 29,25

Geboren in 2002 t/m 2006 (12-16 jaar) € 37,60

Geboren in 2001 en eerder (17 jaar en ouder) € 52,90

Leden via koppeling Jeugdsportfonds (JSF) € 25,00

Wijze van betalen

De automatische incasso is standaard voor de contributie-inning. Indien geen automatische incasso wordt afgegeven, ontvangt men een factuur en wordt het contributiebedrag verhoogd met verwerkingskosten á € 3,90. De automatische incasso kan beheerd worden via je MijnJBN profiel.

Inschrijfkosten

Als nieuw lid betaal je altijd eenmalig inschrijfkosten van € 12,00.

Privacyverklaring

Binnen Judo Bond Nederland (JBN) wordt er gewerkt met persoonsgegevens. De JBN streeft er naar om zorgvuldig om te gaan met de verkregen persoonsgegevens. Hier hoort bij dat deze goed beveiligd worden. De JBN houdt zich hierdoor, voor nu, aan de Wet bescherming persoonsgegevens, maar met ingang van 25 mei 2018 aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier voor de privacyverklaring van de JBN.

Algemeen

Als u of uw kind aan judo, jiujitsu of aikido doet bij een bij de JBN aangesloten club hoort het lidmaatschap van de JBN daar ook bij. Het lidmaatschap van de JBN is strikt persoonlijk en staat los van het lidmaatschap van uw club; Het lidmaatschap wordt niet automatisch door uw club opgezegd. U kunt wel via uw club worden aangemeld.

0